Американський поп-співак Роквелл (ім'я при народженні - Кеннеді Вільям Горді) злетів з котушок та жорстоко побив домробітницю.

Про інцидент повідомив портал TMZ та опублікував відео, де Роквелла затримують копи. Наразі музикант перебуває під вартою.

Правоохоронці взялись за 53-річну зірку після отримання скарги від його домробітниці. Жінка стверджує, що Роквелл вдарив її через те, що вона довго готувала сендвіч.

Роквелл прославився хітом Somebody's Watching Me, який він записав у 1984 році спільно з Майклом Джексоном. За свою кар'єру він записав три сольних альбоми, а останній у 1986 році.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", колумбійська співачка Шакіра оголосила, що виходить заміж за футболіста "Барселони" Жерара Піке.