Швейцарська прокуратура порушила кримінальну справу за статтею "хуліганство" проти британського актора Саймона Бродкіна, який виступає під псевдонімом Лі Нельсон.

Про це повідомляє DPA.

Нагадаємо, актор ледь не зірвав вчорашню прес-конференцію президента FIFA Зеппа Блаттера, кинувши в нього пачку доларів. Таким чином він натякнув на низку корупційних скандалів, що відбулися останнім часом в організації.

За його словами, ці гроші Блаттеру "дала КНДР, яка хоче провести ЧС-2026". Через витівку Бродкіна прес-конференція стартувала пізніше, ніж планувалося.

Відразу після закінчення прес-конференції Блаттера під'їхав автомобіль швейцарської поліції, куди посадили актора і відвезли в місцевий відділок.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще