Фінська поліція запобігла теракту в центрі Гельсінкі.

Як пише Reuters, копи заздалегідь дізналися, що церкву Temppeliaukio можуть атакувати терористи.

"Поліція дізналася факти, що послужили підставою для підозри в підготовці терористичного акту. Відповідно до інформації, церква Temppeliaukio повинна була стати об'єктом можливого нападу. Поліція приступила до здійснення всіх можливих заходів щодо усунення цієї загрози", - йдеться в повідомленні видання.

Варто відзначити, що дана церква є популярним місцем для туристів, тому могли постраждати багато людей. Поліція направила до храму додаткові патрулі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в центрі Парижа на Єлисейських Полях авто в'їхало в поліцейську машину, в результаті удару автомобіль загорівся і вибухнув. В результаті зіткнення, крім водія автомобіля, постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще