У Брюсселі вдалося запобігти теракту. Військовослужбовець застрелив невідомого чоловіка в районі центрального вокзалу, на ньому міг бути пояс смертника.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Поруч з однієї з кас центрального вокзалу почувся вибух. За деякими даними, невідомий стріляв у військових, які патрулювали будівлю.

У поліції стверджують, що ніхто з цивільних осіб не постраждав і вони тримають ситуацію під контролем.

Пізніше в прокуратурі підтвердили, що на Центральному вокзалі Брюсселя військові нейтралізували чоловіка, який влаштував вибух. Але кваліфікувати інцидент як теракт в правоохоронці поки відмовляються.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Очевидці з е місця подій стверджують, що підозрюваний встиг крикнути "Аллах акбар", перш ніж його застрелили. З вокзалу евакуювали всіх пасажирів. Поліцейський також відводять людей з центру Брюсселя.

Через події на центральних станціях міського метро призупинили рух. Потяги проїжджають їх без зупинки. До будівлі вокзалу прибули підрозділи військових.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в аеропорту Штутгарта скасували рейс до Болгарії через загрозу теракту.