В Одесі біля редакції "7 каналу" двоєтай-боксерів нападали на перехожих та били їх усім, що під руку потрапляло.

Про це повідомляє "Українська служба інформації".

Інцидент стався на Французькому бульварі, 20 червня.

За словами свідків, двоє неадекватів кидалися на людей та били їх шматками арматури, тротуарною плиткою та іншими предметами, вони нападали на всіх, хто проходив повз. Ймовірно чоловіки були п’яні або під дією наркотиків.



Втихомирити нападників вирішили охоронці "7 каналу ", проте і їм дісталося.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Поліція затримала невідомих, які чинили опір копам. Як з'ясували згодом, чоловіки були чемпіонами з тайського боксу.



Людей, які поскаржилися на тай-боксерів, чекав ще один неприємний сюрприз. До місця події прибула на позашляховику група молодиків, вони пригрозили потерпілим, що "поріжуть їх сім'ї", якщо ті свідчитимуть проти нападників.

За словами начальника Головного управління Нацполіції області Руслана Форостяка, проти спортсменів розпочали кримінальне провадження. Також поліцейські назвали те , що відбулося на Французькому бульварі ганьбою та "явною неадекватною поведінкою".



Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в центрі Києва у готелі Hyatt Regency Kyiv грабіжник зі зброєю напав на постояльців.