Поліція затримала уродженця Чернігівщини та його знайому за підозрою у вбивстві подружжя з Києва Ольги та Віталія Зубенків, повідомив відділ комунікації поліції Києва.

За даними поліції, пара поїхала на Чернігівщину, щоб зустрітись з місцевим цілителем, який пообіцяв за допомогою магії допомогти їм завагітніти.

"Попередньо встановлено, що подружня пара тривалий час не могла мати дітей. У результаті вони познайомилися із чоловіком, який за допомогою магії пообіцяв їм допомогти", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

"Коли вони за попередньою домовленістю приїхали на Чернігівщину, зловмисник-шахрай вбив чоловіка і жінку та закопав тіла біля ферми. Спочатку співробітники карного розшуку поліції Києва оперативно вийшли на слід його спільниці, яку затримали неподалік від місця події", - додав Крищенко.

Підозрюваного у вбивстві виявили і затримали на базі відпочинку у Черкаській області. Зараз із ними спілкуються слідчі. За вбивство двох людей ім. загрожує до 15-ти років позбавлення волі або ж довічне увʼязнення.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У затриманих вилучили окультну літературу, амулети та різноманітні ритуальні предмети.

Правоохоронці встановлюють всі обставини цієї трагічної події та перевіряють можливу причетність цих осіб до аналогічних злочинів.

Як повідомляв "Знай.ua", таємничо зникле подружжя з Києва Ольгу та Віталія Зубенків знайшли вбитим.Їх тіла виявили 21 червня, близько 21 години на покинутій свинофермі.