Сьогодні вранці, 25 червня, в Японії зафіксували потужний землетрус магнітудою 5,7. За київським часом, поштовхи сталися близько першої години ночі.

За інформацією японський ЗМІ, найбільше трусило у префектурі Нагано. Через 2,5 години після перших поштовхів там зафіксували землетрус магнітудою 4,4.

Крім того, про потужні поштовхи магнітудою більше 5 повідомляли у 29-х префектурах, серед яких Ісікава, Гіфу, Тояма, Кіото, Осака, Хего та Сідзуока.

Офіційні представники країни повідомили про знеструмлення житлових кварталів та обвалення дахів будівель. Відомо про одного постраждалого.

Метеорологи зазначили, що загрози виникнення цунамі немає. Однак через землетрус зупинили рух швидкісних потягів між найбільшими містами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Бангладеші загинули сотні людей внаслідок зсувів після найбільших за останні роки мусонних дощів.