Близько 50 осіб напали на електроїпозд під Києвом та розмалювали вісім вагонів графіті. Пасажирів при цьому силою утримували всередині поїзда.

Інцидент стався на платформі станції ім. Георгія Кирпи (м. Київ), повідомив 8 серпня прес-центр Укрзалізниці.

"Це була організована група чисельністю понад 50 осіб у масках, деякі з них – озброєні битами. Невідомі затримали поїзд на 25 хвилин. Попередні збитки Укрзалізниці – 150 тис. грн та два тижні на перефарбування поїзда", - описують події в прес-центрі.

"Чоловіки з битами погрожували локомотивній бригаді та не давали вийти з кабіни машиніста, палили на платформі димові шашки, розфарбовували вагони та знімали все на відео. Також не випускали пасажирів з вагонів електропоїзда. Під час події залізничники викликали поліцію, ВОХР та СБУ", - додали в "Укрзалізниці".

Орієнтовні затрати по відновленню фарбування вагонів складуть 150 тис. грн.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Укрзалізниця відзначає, що кількість випадків розфарбування вагонів збільшується: у 2016 році – 32 випадки, збитки склали 200 тис. грн, цьогоріч – уже 42 випадки, що спричинило 720 тис. грн збитків.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", умови в потягах Укрзалізниці викликають багато питань не тільки у наших земляків. Нещодавно всі "принади" поїздки перевірили на власному досвіді і поляки.

СохранитьСохранить