На території однієї з київських шкіл чоловік продавав наркотики.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, копи затримали злочинця на місці злочину, коли він робив чергову закладку. 37-річний торговець зіллям хотів втекти, але копи спрацювали оперативно. Злочинець одразу зізнався у скоєному. Він ховав наркотики на території школи, після цього наркозалежні забирали їх самостійно.

Поліцейські вилучили 40 розфасованих пакетів з метадоном. Вказується, що один такий пакет коштує 400 гривень.

Раніше торговець вже притягувався за крадіжки і наркотики.

За даним фактом почали кримінальне провадження за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що причиною досить дивної поведінки у Верховній Раді нардепа від "Опоблока" Дмитра Добкіна насправді є не прийом наркотичних речовин, а дуже складна енергетика в залі.