У середу, 6 вересня, під Києвом сталася серйозна пожежа в поїзді. На станції Боярка залишилися без шляху відступу три потяги, які прямували до Києва.

Як повідомляє прес-центр "Укрзалізниці", локомотив поїзда №118 "Чернівці-Київ" по невідомим причинам вийшов з ладу. Локомотив замінили і поїзд вирушив, але якийсь час в пастці опинилися три пасажирські потяги: № 770 "Кам'янець-Подільський - Київ", № 68 "Варшава - Київ" і "Чернівці - Київ". Час затримки варіювався від 20 хвилин до години.



Користувач Денис Олександрович, який був в цей момент в поїзді, стверджує, що причиною затримки стала пожежа: "Скористався послугами Укрзалізниці. Добре їхали, проте не доїхали! Поїзд Чернівці-Київ трохи загорівся в місті Боярка. Чекаємо локомотив... (але скільки чекати не знають навіть провідники)".


Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Укрзалізниця представила нові вагони.