У британському Брістолі дівчина застрягла між вікнами, коли спробувала дістати свої фекалії, які опинилися між вікнами.

Історія почалася з того, що дівчина-гімнастка пішла на Tinder-побачення зі студентом Ліамом Смітом. "У нас був дійсно чудовий вечір. Ми перекусили в одному популярному ресторані, випили кілька пив, а далі пішли до мене з пляшкою вина, щоб подивитися фільм", - згадує хлопець.

Після дівчина пішла в туалет і повернулася з переляканим обличчям. Як з'ясувалася, вона не змогла змити унітаз, тому вирішила викинути у вікно те, що "наробила".

Однак у Ліама в туалеті вікно відкривається тільки трохи. Через це дівчина не змогла далеко кинути "проблемний пакет" і він провалився між вікон.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Коли дівчина все розповіла хлопцю, він пішов шукати молоток, щоб розбити скло. Сама вона також не здалася і намагалася залізти вниз головою між вікон. Ось тут вона і застрягла.

Хлопець злякався і викликав пожежну бригаду. Вони приїхали і навіть не здивувалися, бо вже бачили такий випадок. Тільки тоді екскрементів не було.

"Проблема в тому, що тепер я викласти 300 фунтів в вікно, а для аспіранта це великий шматок місячного бюджету", - сказав Ліам. Він попросив 200 фунтів через краудфандінг. На рахунок прийшли 1,2 тисячі.

Хлопець взяв тільки 300 фунтів. Решта пожертвував благодійному фонду пожежників і фонду, який підтримує утримання змивних туалетів в країнах, що розвиваються.

Ліам розповів, що знову зустрічався з дівчиною. Друге побачення було милим.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що користувачці Reddit з ніком rundarthmittens розповіла про свої побачення з хлопцем, який довідався, що вона веганка.