30-річна власниця собаки з Новгородської області, яка вдарила ногою трирічну дитину, стала фігурантом кримінальної справи.

Як пишуть росЗМІ, таким чином вона нібито захищала свого пса.

Інцидент стався у Санкт-Петербурзі кілька днів тому. Під час перебування з сином на дитячому майданчику одна з жінок зробила зауваження власниці тварини, аби та не вигулювала собаку там, де грається малеча. Між ними зав’язалася суперечка, і коли в собачниці закінчилися аргументи, вона вихопила газовий балончик і приснула в обличчя матері, а її сина вдарила ногою.

Удар був настільки сильним, що хлопчик втратив свідомість і впав на землю. Осліплена газом мати не могла нічим йому допомогти в той момент.

Інцидент на майданчику побачив охоронець із сусіднього магазину і прибіг на допомогу потерпілій, але неадекватна дамочка і його нейтралізувала своїм балончиком.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Жертви агресивної жінки звернулися до лікарів, а також написали заяву в поліцію. Нині проти неї порушили кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Відео інциденту зафіксували на камеру.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Києві винна в ДТП дівчина сказилася і накинулася на водія з інвалідністю, побивши його.