Виборовши першість на "Х-факторі" фіналіст шоу вирішив здобути ще одну, головну перемогу – над самим собою. Олександру Порядинському вдалося схуднути на 60 кілограмів та побороти страх висоти.

Про це повідомляє Clutch.

До початку шоу він важив 150 кілограмів, але тепер співак зважився стрибнути із 26-метрового мосту у Києві і з легкістю зробив це. Не приховує: доводилося приділяти спорту дуже багато часу, але результат того вартий.

Тепер Олександр ні дня не пропускає тренажерної зали та не уявляє свого життя без екстремальних захоплень.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Я стрибав з Пішохідного моста в Києві. Відчуття дуже незвичайні. Перші частки секунди вільного падіння, коли не відчуваєш страхувальної мотузки, здається, що летиш назустріч своїй долі. Але страшно не було - я вірю, що у кожного своя доля, і її не обдуриш", - розповів Порядинський.

Днями я стрибав з Пішохідного моста у Києві. Відчуття дуже незвичайні. Перші секунди вільного падіння, коли не відчуваєш страхувального мотузка, здається, що летиш назустріч своїй долі. Але страшно не було - я вірю, що у кожного своя доля, а її не обдуриш. Свій перший стрибок з висоти 26 метрів я присвячую Дню фізичної культури і спорту в Україні.

Posted by Александр Порядинский on Tuesday, 12 September 2017

Як повідомляв портал "Знай.ua", один із суддів Х-фактору образив учасницю шоу.