Вчора, 12 вересня, в іспанському місті Валенсія сталася НП: у центрі міста чоловік накинувся з ножем на поліцейського. Поранення були занадто серйозними і потерпілий помер до приїзду медиків.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, нападника підозрюють у вбивстві, а інцидент стався під час операції з його затримання. Копи застрелили злочинця на місці. Видання відзначають, що поліція намагалася зловити людину, у чиїй валізі знайшли труп. Це вже не перший подібний інцидент: декілька тижнів тому в цьому ж місті невідомий напав на патрульного з ножем, але, на щастя, поліцейський вижив, а нападник зник з місця злочину.

Поки що точної інформації про вбитого зловмисника немає. Правоохоронці знайшли при ньому паспорт іноземного громадянина, проте припускають, що він цілком може бути фальшивим. Вбитого 51-річного копа звали Блас Гамеж, у нього була дружина і двоє дітей.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в центрі Стокгольма невідомий перерізав горло поліцейському.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще