Овни
Гороскоп тиждень не говорить, що у вас будуть труднощі у партнерстві. З коханими, з діловими союзниками. Тому, можливо, почати все з чистого аркуша було б кращим варіантом.

Гороскоп на тиждень для Тельців
На цьому тижні у вас можуть бути проблеми зі здоров'ям. Це сигнал організму про те, що потрібно не тільки лікуватися, але й налагодити гармонію навколо себе. У першу чергу потрібно привести в порядок особисте життя.

Близнюки
Цей тиждень подарує вам чудові новини в любовному плані. Нарешті ви знайдете супутника життя. А якщо він вже є, то ваші стосунки стануть ще краще.

Гороскоп на тиждень для Раків
На цьому тижні вас наздоженуть старі проблеми. Вам доведеться усвідомити все по-новому. Але це тільки піде на користь для вас, і ваших близьких.

Леви
Ламати рамки. Ось, що вам потрібно робити на цьому тижні. Ви повинні покинути зону комфорту і розширити особистий простір. Звичайно, не виключені й проблеми, але вони лише допоможуть вам в нових починаннях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Гороскоп на тиждень для Дів
На цьому тижні потрібно постаратися ставити реалізацію планів на перше місце. І треба не забувати, що перемагає той, хто йде на жертви. Але, звичайно, потрібно робити все в межах розумного.

Терези
Перед вам відкриється величезна кількість можливостей усіх сферах. Демонструйте на публіці свої таланти, чесноти, не плетіть інтриг. Це все тільки допоможе вам.

Гороскоп на тиждень для Скорпіонів
У вас дуже райдужні перспективи. Вас чекає величезна кількість нових можливостей, тому постарайтеся не втратити їх. До речі, на цьому тижні свої особисті бажання краще ставити на друге місце.

Стрільці
Це час обіцяє бути досить складним. Багато роботи і подібного. Але зовсім скоро це принесе свої плоди, тому старайтеся.

Гороскоп на тиждень для Козерогів
Приготуйтеся до успішного кар'єрного злету, саме професія, де розцвітає творче покликання, прославить, допоможе розбагатіти. Але для цього потрібно багато працювати.

Водолії
Рутина вже не дає спокою. Ви втомилися і вам потрібен відпочинок. Кращим варіантом буде подорож. І чим далі, тим краще. Але навіть 2-денна поїздка до батьків у село дуже сильно допоможе.

Гороскоп на тиждень для Риб
Можливі досить ризикові ситуації, через які навіть стане страшно. Але боятися не варто, сміливо пірнайте в екстрим, тоді виграєте!