У Московському міському суді 17 листопада шестеро обвинувачених спробували покінчити життя самогубством. Так вони хотіли висловити протест проти російського правосуддя.

Очевидцям, які були на засіданні суду, зафільмували все на камеру. Шістьох уродженців Чечні звинувачують в хуліганстві. В цей день суд повинен був розглядати питання про продовження затриманим терміну арешту.

Розслідування триває з 2015 року. Вони фігурують у справі про масову бійку. Адвокат одного з обвинувачених Шаміль Яндарбаев розповів, що в знак протесту шість чоловік спробували розкрити себе лезами вени.

До суду викликали бригаду медиків, щоб надати допомогу постраждалим. Як видно на кадрах відео, як з рук затриманих стікає кров, а на підлозі з'явилася ціла кривава калюжа. Медики оперативно прибули на місце подій і життя молодих людей нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Поки так і не вдалося з'ясувати, звідки у чеченців з'явилося лезо. Їх весь час тримали під вартою в СІЗО, а в залі були під наглядом поліції. Через інцидент суд вирішив перенести засідання. Воно повинно відновиться о 16:00 за московським часом.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, засідання в Мосміськсуді довелося перервати через небезпечний інцидент, винуватцями якої стала група обвинувачених.