У неділю, 19 листопада, поблизу Слов'янська у Донецькій області сталася жахлива ДТП, в результаті якого дві людини загинули та ще двоє отримали травми.

Про це повідомляє "Стіна".

На 670 кілометрі автодороги Київ - Довжанський сталося лобове зіткнення автомобілів Mitsubishi і Dacia. В результаті аварії 31-річний водій і 52-річний пасажир Dacia загинули на місці, водія і пасажира позашляховика госпіталізували.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Інші обставини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, на місці смертельної аварії в Харкові журналісти зафіксували кілька десятків порушень за кілька хвилин.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За 10 хвилин спостережень на злощасному перехресті зафіксували 20 порушень правил дорожнього руху. При цьому водії продовжують тут їздити на червоний і жовтий сигнал світлофора, повертають з неправильного ряду. Судячи зі всього, кривава ДТП, в результаті якої загинули шестеро пішоходів, нічому не навчила деяких водіїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Запоріжжі 19 листопада сталася ДТП за участю військового автомобіля. В моторошній аварії загинув один військовослужбовець.