Колеги російського сатирика Михайла Задорнова опублікували останню відеороботу артиста, на якій розгледіли пророчі моменти.

Останній робочий день Задорнов провів на зйомках фільму "Одного разу в Америці". Це був перший знімальний день і гумориста, як художньому керівникові проектів кінокомпанії "Задорнов кіно", доручили за традицією, розбити тарілку. З першого разу вона не розбилася, що вважається недобрий знак, - пишуть російські ЗМІ.

Після останнього епізоду в новій роботі, Задорнов відправився на лікування.



За словами колег, вони довго продумували останню сцену постановки і врешті зупинились на одному з варіантів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В останній сцені Задорнов говорить: "Ось і закінчилася ця історія ..." Герої фільму аплодують йому, йдуть титри. Все ніби прощаються з Михайлом Миколайовичем і дякують йому. Ми не думали, що фінал стане символічним і знайде двоякий сенс", - розповів режисер Дмитро Панченко.

Нагадаємо, останні роки Задорнов боровся з важкою онкологічною хворобою. У нього діагностували рак мозку. Артиста не стало 10 листопада на 70-му році життя.

Дивіться останню роботу Задорнова

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua",У Лондоні, 22 листопада, на 56-му році життя помер всесвітньо відомий оперний співак Дмитро Хворостовський, який боровся з раком мозку.