Французьке діджитал-агентство PopCorn66 запустило онлайн-гру, в якій інтернет-користувачам пропонують відшукати відсилання до відомих фільмів. Усі 66 фільмів "сховали" лише в одному зображенні.

Всі референси (відсилання до фільмів) заховані на картинці, на якій зображено кімната, а різні предмети в ній – наприклад, плакати, книги або знімки натякають на знамениті кінокартини, телесеріали та мультфільми. Пограти у цю гру можна за посиланням.

Всього на зображенні заховані 66 підказок. Коли гравець виявляє одну з них, йому потрібно ввести назву відповідного фільму англійською мовою. За кожну правильну відповідь користувачеві нараховують бали, а додаткові бали можна заробити, проходячи різні тести – наприклад, на знання саундтреків чи імен головних героїв.

Серед фільмів, відсилання до яких можна знайти на ілюстрації, є, зокрема, "Твін Пікс", "Гра престолів", "Пуститися берега", "Рятувальники Малібу", "Теорія великого вибуху", "Секретні матеріали" і "Південний парк".

Скільки фільмів зможете знайти ви?

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", розробники анонсували повернення легендарної рольової онлайн-гри World of Warcraft.