У Молдову не впустили російську делегацію, яка прибула на форму ділового співробітництва "Москва-Бєльці-Молдова". Їх не пропустили на територію країни без будь-яких додаткових пояснень.

Про це розповів мер міста Бєльці Ренато Усатий. Він зазначив, що організатором заходу виступив уряд Москви.

Делегація складалася з 10 осіб, які представляли керівництво російської столиці. Мер міста розповів, що на захід повинні були приїхати начальник управління житлово-комунального господарства Західного округу Москви і інші фахівці для того, щоб провести зустріч, на яку були запрошені всі міські голови країни незалежно від їх партійної приналежності.

Молдавські прикордонники пояснили, що громадянам Росії заборонили в'їзд, оскільки ті не змогли пояснити причину свого візиту.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Прикордонна поліція не мала інформації про те, що це була офіційна делегація. У той же час делегація не змогла надати документи, що підтверджують, що вони братимуть участь у форумі", - розповіли деталі в прикордонному відомстві Молдови.

Російські чиновники поскаржилися, що їх видворили з країни зі словами: "А тепер повертаємося і йдемо в літак".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, президент Молдови Ігор Додон заявив, що у Придністров'я є два сценарії: або стати частиною України, або Молдови.