Новий рік все ближче і ближче, значить в школах і дитячих садах скоро почнуться всі ранкисвята. А дорослі в цей час готуються до корпоративів, і можливо теж шукають собі костюми на Новий рік. Тому ми вирішили розповісти вам, де можна знайти костюм на Новий рік і скільки вони коштують.

Костюми на Новий рік для дітей

В інтернеті є досить велика конкуренція серед продавців дитячих костюмів на Новий рік. Саме тому вибрати його буде зовсім не складно, або ж взяти в оренду, якщо ви розумієте, що він вам більше не знадобиться.

Дитячі костюми можна купити від 300 гривень і вище, а середня вартість - 400 гривень. У наборі: аксесуари, шапочки, рукавички, шкарпетки, перуки та інше.

Потрібно сказати, що вибрати костюм на Новий рік можна дитині будь-якого віку, від однорічного малюка, до школярів середніх класів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Костюми на Новий рік для дорослих

Тут вибір буде так само досить великим, от тільки обійдеться така радість вам дорожче. Від 800 до 2000грн. Найпопулярніші образи - Снігуроньки та Діда Мороза. Ці незамінні образи ще з минулого століття закоренились у новорічної моди.

Прокат костюма на Новий рік 2018

Якщо ви розумієте, що костюм вам потрібен тільки один раз, то найрозумніше буде взяти його напрокат. Тим більше, що компаній, які пропонують це зараз дуже багато.

Ось тільки є певні правила, з якими краще ознайомитися заздалегідь:
Як правило, костюм здається на добу, приміром, з 19.00 і до 19.00 наступного дня, максимум на два дні;
Для того, щоб одержати наряд необхідно залишити заставу в розмірі вартості костюма або документ, який підтверджує особу;
Костюм обов'язково повертають у тому стані, яке було спочатку. Тому ретельно перевіряйте всі деталі: плями, пошкодження на тканини, наявність всіх аксесуарів перед прокатом. Якщо під час урочистості дитина забруднив або пошкодив костюм, всі роботи по відновленню впадуть на ваш гаманець.
При нагоді грунтовної псування костюма вартість по заставі костюма не повертається.