Зазвичай, коли приходиш втомлений з роботи, хочеться відпочити на дивані і глянути фільм – це може бути фільм 90-х років, пише Сегодня.

Ловіть добірку сімейних фільмів, які проглядають на одному диханні.

"Вам лист" 1998 рік - романтична комедія, де в головних ролях грають Том Хенкс і Мег Райан у головних ролях. За сюжетом вони знайомляться в мережі, спілкуються анонімно. В житті – він спадкоємець великої книжкової імперії, а у неї маленький книжковий магазинчик "За кутом", який дістався їй у спадок від матері. Веселі моменти й незрівнянна гра акторів переносять у світ любові.

"К-911. Собача робота" 1999 рік - сімейна комедія про детектив Дулі (Джеймс Белуші) і його напарника – собаці по кличці Джеррі Лі, яка не залишить вас байдужими. У Дулі помирає дружина і він залишається один, але герой знаходить напарника - Джері Лі. Також він знайомиться з жінкою-поліцейським, у якої також є собака. Прекрасний гумор і акторська гра.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Едвард Руки-ножиці" 1990 рік - старий вчений створює якесь людське істота. Але замість рук у нього – ножиці. Не встиг вчений доробити цю ваду і помер. Едварда знаходить в покинутому будинку сім'я і забирає до себе, але йому не знайомі звичайні сімейні речі. Джонні Депп чудово зіграв сором'язливого хлопця з ножицями замість рук.

"Містер Бін" 1997 рік – це культовий комедійний фільм. Містер Бін працює наглядачем у Королівській Британській Галереї. Начальство давно звільнило його по формулюванню "за сон на робочому місці", якби не заступництво директора. Бін часто потрапляє в смішні і безглузді ситуації.

"Запах жінки" 1992 рік - легендарний Аль Пачіно в ролі сліпого полковника у відставці і Кріс о'доннел в ролі студента, якому добре заплатять, щоб він доглянув за полковником. Чекнутый хлопець тягне його в Нью-Йорк. Мало тих, хто не знає чудесну і зворушливої сцени, де герой Аль Пачіно танцює танго з дівчиною.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що більшість кіноманів серед жителів столиці поставили найвищу оцінку новому українському фільму "Сторожова застава". Цю стрічку визнали найкращою в 2017 році.