У Києві біля будівлі лікарні швидкої допомоги на Братиславській виявлено труп чоловіка без певного місця проживання.

Про це повідомляє "Апостроф".

У київській поліції зазначили, що тіло чоловіка знайдено біля парковки лікарні. На вигляд йому 40-45 років, документів у загиблого немає. Тіло направлено на експертизу, а за фактом смерті відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство).

На сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook стверджується, що чоловікові не надали допомогу.

"Жахи Києва. Побитий чоловік без певного місця проживання прийшов в ЛШМД (лікарні швидкої допомоги на Братиславській). Зараз його мертве тіло лежить, акуратно зрушене до стінки. Заявник стверджує що допомоги потерпілий, в зв'язку з відсутністю грошей, не отримав і помер від отриманих ушкоджень", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У свою чергу глава Наглядової ради при даному медзакладі Анатолій Велімовський спростовує інформацію про те, що людині не була надана допомога.

"Їх привозять по швидкій, вони залишаються. Тому й труп бомжа біля БСМП при мінусовій температурі - більш ніж вірогідний", - зазначив він, додавши, що нерідко бачив, як лікарі цього закладу надавали допомогу безхатченкам.

Батьку загиблого АТОвця зробили першу безкоштовну операцію по вживленню нейростимулятора.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російські підлітки калічать безхатьків заради популярності.