Овни
На цьому тижні у вас буде досить багато роботи, але це дасть свої плоди. Хтось із вашого начальства захоче бачити вас у своїй команді, а це обіцяє підвищення.

Тільці
Гороскоп на тиждень обіцяє вам новий дохід і, швидше за все, це буде справа, яка приносить вам задоволення: шиття, в'язання, малювання. Постарайтеся зробити так, що це швидко не закінчилося.

Близнюки
Вам на цьому тижні потрібно закрити всі питання з боргами, якщо цього не зробити, то потім буде тільки гірше. Так само відрядження та інші ділові зустрічі будуть дуже успішними.

Раки
Гороскоп обіцяє вам нового покровителя, який вкладе гроші у вас і ваш проект. Доходи компанії, в якій ви працюєте, зростуть і це відіб'ється - в кращу сторону - на нашому гаманці. Хобі несподівано почне приносити гроші.

Леви
Якщо у вас є якесь хобі, то спробуйте продавати його плоди. Якщо це вийде, то вас чекає досить великий прибуток. Головне не забувати, що на це потрібно витрачати час і сили.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Діви
Тиждень обіцяє бути дуже вдалим. Вас чекають дуже хороші результати вашої роботи, особливо якщо вона пов'язана з дітьми. Якщо ви вихователь, психолог, або вчитель, то це ваш час.

Терези
Зараз у вас настав прекрасний час для вирішення фінансових питань і всіх справ, які пов'язані з нерухомістю. Тому займіться подібним зараз, інакше потім буде дуже складно.

Скорпіони
На цьому тижні у вас буде складна ситуація на роботі, але у вас вийде все вирішити. Швидше за все ви опинитеся таким собі посередником між колегами і начальством і вам доведеться відстоювати не лише свою думку, але й інших.

Стрільці
Вам терміново пора щось змінювати, можливо, навіть роботу. У цьому вам допоможуть ваші родичі.

Козероги
Гороскоп на тиждень говорить, що ви отримаєте нову інформацію, яка змусить вас переглянути не тільки погляди на життя, але і на самого себе.

Водолії
Зараз дуже вдалий час для розробки якогось плану, який незабаром можна буде втілити в життя. Якщо у вас була ідея власної справи, то зараз прекрасний час, щоб почати її реалізовувати.

Риби
Середина місяця - відмінний час для участі в громадській діяльності, записи в клуби за інтересами, вступу у профспілкові організації.

Дивіться: ГОРОСКОП на тиждень з 15 -21 січня 2018 року