Дівчина з Британії вирішила назавжди зберегти пам'ять про померлого батька — вона зробила в його честь татуювання з фарби з його прахом.

Минулого літа у батька дівчини діагностували важку форму раку. Через майже півроку чоловік пішов з життя. Беккі (саме так звуть єпатажную леді) не захотіла залишати батька в минулому і вирішила, що пам'ять про нього можна зберігати в татуюванні, у якої в буквальному сенсі буде його частинка — вона додала у фарбу для тату прах померлого від раку чоловіки.

“Коли я втратила батька, я була розбита. Я проводила з ним його останні ночі в хоспісі, спала на розкладачці поруч з його ліжком. Він був справжньою особистістю, і я обожнювала його. І незважаючи на проблеми зі здоров'ям, хвороба мозку і два нападу перед виявленням раку, він вибирався на вулицю з хоспісу, щоб ми з дітьми могли частіше його бачити", - розповіла дівчина журналістам.

Любов до батька спонукала Беккі на те, щоб набити татуювання в його пам'ять, а коли про це дізналася її тітка, вона запропонувала підійти до вчинку з ще більшою серйозністю — жінка Беккі розповіла про те, що в Британії можна набити тату з фарби з додаванням золи.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рішення було прийнято, і дівчина присвятила віддала під тату свою щиколотку. Кожен з символів на аналогу браслета «Пандора» навколо ноги пов'язаний з тим чи іншим спогадом дівчини про батька, і у всіх них в буквальному розумінні є його частинка.

“Це повинно було виглядати як що, то, що для нього означало. Я відчуваю, ніби батько зі мною прямо зараз. Я не знала, що робити з його прахом, крім як розвіяти його, і я хотіла зберегти частинку батька у себе на все життя. А таким способом це зробити можна", - розповіла дівчина.

Нагадаємо, раніше портал “Знай.ua" розповідав про участь дочки Джонні Деппа в пікантному експерименті.