Мешканка провінції Гуансі Китаю, 76-річна Ши Юйингизо дня в день проходить 24 км, щоб допомогти своєму дев'ятирічному онукові дістатися до школи, а потім повернутися додому. У хлопчика дитячий церебральний параліч. Лише завдяки своїй бабусі він може отримати гідну освіту. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.

Ши Юйинг вже чотири роки возить свого онука Хаовена в школу по гірській стежці. Батько хлопчика працює в іншому місті, а його мама вийшла заміж за іншого, тому про дитину може подбати тільки бабуся. Перші три роки літня жінка використовувала для перевезення інваліда велосипед, а минулого літа китайська влада подарували йому інвалідну коляску.

Кадр з місця

Кадр з місця

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ши намагалася водити хлопчика до лікарів, однак лікування не принесло результатів і лише втягнуло сім'ю в борги. Тим не менш бабуся впевнена, що Хаовен зможе домогтися успіху, незважаючи на важку хворобу, - його інтелект повністю збережений, у нього відмінна пам'ять, і він дуже любить математику. От тільки з кожним роком возити його в школу стає все складніше.

"Поки у мене є сили, я буду штовхати його вперед", – сказала жінка.

Нагадаємо, в одній зі шкіл Лос-Анджелеса відбулася стрілянина, яку відкрила 12-річна дівчинка. Є постраждалі серед дітей.

Крім того, відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно почала сольну кар'єру під псевдонімом NK, поділилася з шанувальниками відвертими фотографіями в мереживній білизні.

Дивіться сюжет про дітей

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", збоченець влаштував дівчинці справжнє пекло.