Голлівудські таблоїди тільки і пліткують про те, що останні кілька місяців Бред Пітт практично не з'являвся на публіці. Оточення знаменитості стверджувало, що актор веде самітницький спосіб життя і намагається прийти в себе після розриву з Анжеліною Джолі. Подейкували навіть, що Бред не виходить на вулицю, а з дітьми зустрічається виключно в своєму особняку. Однак, як виявилося, не все так сумно, - пише Politeka.

Так, якщо вірити словами актриси Тіффані Хеддиш, нещодавно Бред Пітт з'явився на вечірці після церемонії "Оскар". Актори зіткнулася в ліфті і він запропонував їй зустрічатися. Так-так, правда пропозиція буде дійсною тільки в наступному році за умови, що актори до того часу будуть самотні.

"Ми зіткнулися в ліфті і вирішили, що якщо через рік і він, і я будемо вільні, то почнемо зустрічатися. Хоча я не впевнена, що у мене можуть вийти гармонійні стосунки з чоловіком, у якого стільки дітей", – розповіла 38-річна Тіффані.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що незважаючи на те, що голлівудські зірки Анджеліна Джолі і Бред Пітт оголосили про розлучення, їм вдалося навчитися розділяти особисте життя і ділову сферу. З недавніх пір вони приступили до випуску оливкової олії, створеної на території замку-особняка Chateau Miraval у Франції під брендом Miraval.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тарантіно покаже Пітта і Ді Капріо такими, якими ми їх не знаємо. Головні красунчики кіно Бред Пітт і Леонардо Ді Капріо знімуться в новій стрічці Квентіна Тарантіно, яка розповість про "голлівудських хіпі". Над сценарієм легендарний режисер працював довгих п'ять років.

Бреду Пітту виділили роль дублера Далтона, актора Кліффа Бута. А його колега Ді Капріо зіграє Ріка Далтона, який здобув всесвітню славу завдяки телесеріалу-вестерну. За словами Тарантіно, дія у фільмі буде розгортатися в 1969 році, "у часи голлівудських хіпі". Персонажі картини будуть намагатися пристосуватися до умов нової реальності, до якої вони, як виявилося, не готові.

Дивіться: розкрита справжня причина розлучення Пітта і Джолі