Найпопулярніша у світі мережа швидкого харчування – ресторан McDonald's привітав усіх жінок з 8 березня та вперше в історії зробив дещо зради представниць прекрасної половини людства. Знаменитий логотип "M" став "W".

McDonald's перевернув букву, щоб вийшло "W" (women - жінки), - про це повідомляє CNBC.

Це зробив ресторан в американському місті Каліфорнія. Ще в ста закладах персонал буде носити головні убори і уніформу з таким логотипом.

7 березня подібна трансформація торкнулася лише один логотип на стовпі біля ресторану швидкого харчування в Каліфорнії. Вже 8 березня "W" замість "M" можна буде побачити на сайті компанії і на додатках для мобільних пристроїв. Ще в ста ресторанах швидкого харчування в США персонал буде обслуговувати відвідувачів в головних уборах і уніформі з перевернутим логотипом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Член правління McDonald's Уенді Льюїс зазначила, що шість з десяти менеджерів американських ресторанів - жінки.

До слова, на українському сайті компанії змін таких не відбулось.

Нагадаємо, всесвітньо відомий шеф-кухар Джеймі Олівер виграв суд проти McDonald's – найбільшої мережі швидкого харчування у світі. Олівер розсекретив, з чого насправді роблять улюблені гамбургери та нагетси. І в них немає жодної краплі м'яса.

А в ресторані швидкого харчування North End, що в американському Бостоні, можна замовити гамбургер, в який покладуть обручку.

Листівка до 8 березня своїми руками

Як повідомляв портал "Знай.ua", багато хто вважає жінок слабкою статтю, підтримуючи сексизм. Однак, в сьогоднішньому світі все зовсім не так. Жінки вже давно довели, що здатні на більше, ніж просто сидіти на кухні, варити борщ і виховувати дітей. Однак дослідники показали і інший бік медалі та назвали ті речі, в яких жінки перевершили чоловіків.

Чоловікам дали кілька порад щодо вибору подарунка жінці на 8 березня. Слід пам’ятати, що дарувати ні в якому разі не можна, потрібно робити так, щоб кожен подарунок до цього свята був до речі і припав до душі і не викликав образу чи взагалі скандал.