У п'ятницю, 9 березня, на трасі Львів - Рава Руська сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль Volkswagen Golf на чималій швидкості протаранив відбійник.



В результаті трагедії одна людина загинула, інша отримала важкі травми, її терміново доставили до лікарні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Ігор Зінкевич - координатор групи Варта-1.



"Не доїжджаючи до м Рава-Руська, ДТП - Volkswagen Golf протаранив відбійник", - написав він під фотографіями.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що сьогодні в суді розповіла постраждала Оксана Євтєєва. На питання про те, чи надходила їй пропозиція про допомогу, дівчина розповіла досить цікаву історію.

Також ми писав про те, як у вівторок, 27 лютого, в Київському районному суді Харкова відбулося підготовче засідання по справі смертельної ДТП.

Коли суддя надав слово прокурору для оголошення обвинувального акта, адвокат Дронова - Перепелиця, почав усе заперечувати і клопотав про те, щоб обвинуваченого випустили з клітки. Прокурори не заперечували, однак заперечували постраждалі. "Я заперечую. Нехай там сидить", - розповіла одна з жертв.

Також ми писали про те, що в Києві сталася ще одна жахлива аварія, яка дивом не стала трагедією: "У Києві на Радунській Автопатруль Майдан затримав п'яного водія Subaru з 1.8 проміле в крові, який протаранив авто на перехресті і намагався сховатися", - повідомляє Dtp.kiev.

У неділю, 4 березня, в Чеховському районі Підмосков'я снігоприбиральна машина зіткнулася з рейсовим автобусом. В результаті дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула і троє постраждали.

Також ми писали про те, що правоохоронці Львівщини затримали жінку-водія, яка скоїла смертельну ДТП і зникла з місця події. Відзначається, що 1 березня, на трасі поблизу села Малехів збили 38-річного чоловіка, уродженця Хмельницької області та залишили помирати на дорозі.