Нещодавно до переліку фахових досягнень головної панянки Нового каналу і директора Школи "Від пацанки до панянки" Ольги Фреймут додалося ще одне.

Про це повідомляє Clutch.

Ольга Фреймут стала письменницею. А що читає сама телеведуча? Напередодні нового випуску директор Школи порекомендувала три улюблені книги, які повинна прочитати кожна панянка.

№1. Біблія
Книга, яка стане рятівницею в складні моменти життя. Цитати звідти допомагають мені в сумнівах. "Ваше слово хай буде: так-так, ні-ні. А що более над це, то ті від лукавого" (Євангеліє від Матвія).

Або коли любовні переживання ... «Любов - довготерпелива, любов - лагідна, любов не чванитися, не бешкетує, не поривається до гніву, що не задумує зла" (Перше послання апостола Павла до коринтян).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

№2. Будь-яка книга Айн Ренд
Айн Ренд з її філософією навчить поважати і любити себе. Після прочитання "Атлант розправив плечі" я перестала звинувачувати світ у своїх проблемах, навчилася заробляти гроші, робити те, що хочу, і не витрачати час на те, чого не хочу.

№3. Вірші Ліни Костенко, Василя Симоненка, Марини Цвєтаєвої
Поезія - СПА для душі. Коли хочеться плакати, шукаю подумки улюблені рядки: «Двори стояти у хуртовині айстр. Яка рожева й синя хуртовина! Але чому я думаю про Вас? Або: "Я тобі галантно не вклонюся, Комплімента зроду не зліплю, Тільки в очі ніжні задивлюся...".

Раніше стало відомо, що зовсім нещодавно свою власну книгу перезнтувала відома телеведуча та віднедавна директор школи панянок Ольга Фреймут. Вона назвала свою першу дитячу книжку "Кажан Жан".

За словами автора, її казка про те, як виховувати дітей. А ілюстрації для неї створював лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Кость Лавро.

"Вагітна Дунею я дуже багато писала. І цю книгу написала несподівано, по дорозі в Сорренто (Італія). Саме тоді згадала, як моя хрещениця Габріель якось попросила розповісти їй казку про кажана. Я здивувалася, тому що завжди побоювалася цих літаючих чортиків. Але коли вимовила перше речення, то відразу зрозуміла, що Хтось Невидимий диктує мені історію. Свою книгу я присвячую моїм трьом кажанятам: Валерію-Жану, Златі-Мишані, Євдокії-Леті, - зізнається Ольга Фреймут.

Підтримати Ольгу на презентації прийшли її рідні: мама, сестра Юля з донькою і хрещеницею Габріель. Як розповіла Фреймут, саме рідні стали першими читачами її нової дитячої книги. Прочитала навіть старша дочка Злата, яка, за словами зіркової мами, віддає перевагу електронним книгам. Що стосується вікових обмежень, то їх немає. Автор запевняє, що казка припаде до смаку як тримісячним дітям, так і дорослим сивим дідусям.

Ольга Фреймут народила третю дитину і змінила прізвище.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Фреймут змусила своїх підопічних роздягтися.