1 квітня мешканці мікрорайону Скловолокно Бердянська виявили близько 10 трупів бродячих тварин – їх склали в одному місці вздовж дороги. Про це повідомляють ЗМІ.

За попередньою версією, тварин чимось отруїли. За зверненням жителів на місце прибули співробітники КП "Бердянскекотранс", щоб вивезти мертвих тварин. Так само на місці події працюють співробітники поліції.

Не виключено, що хтось намагається таким жорстоким способом зменшити кількість бродячих тварин у мікрорайоні.

Близько двох місяців тому в цій же частині міста було розпочато вилов собак із подальшим вивезенням. Але так звані зооактивісти напали на співробітників і пошкодили транспорт фірми з Харкова. Після цього вилов тварин у Бердянську не проводився.

Кадр з місця

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Кадр з місця

Як повідомив заступник міської голови Григорій Горячев рішення про подальшу співпрацю або розірвання договору з харківською фірмою буде прийматися після того, як свій висновок за фактом нападу на її співробітників дадуть правоохоронці.

У той же час періодично з'являється інформація про випадки отруєння тварин у різних мікрорайонах.

У Києві невідомі розстріляли цілу зграю бродячих собак. НП сталася на лівому березі столиці.

Напередодні чемпіонату світу з футболу в Росії почали радикальними методами боротися з безпритульними тваринами. Програму винищення тварин запустив колишній міністр спорту Віталій Мутко, який виступає одним із головних фігурантів допінгового скандалу.

Нагадаємо, невідомі скоюють напади на притулок для тварин у Пирогові, патрульну поліцію Києва попросили прийняти заходи по встановленню зловмисників.

За словами зоозахисниці, після нападу в січні нинішнього року їй вдалося поговорити зі зловмисником по телефону, і той пояснив свої дії тим, що він таким чином "знімає стрес і йому ніхто не заборонить приїжджати і стріляти".

Вона повідомила, що адміністрація притулку зверталася до правоохоронних органів і надавала всі наявні дані про зловмисника, проте ніяких результатів розслідувань з боку поліції немає.

Дивіться сюжет про тварин

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", банду гицелів очолював син чиновника.