Канадська популярна блогерша Тейлор стала засновницею нового незвичайного тренда в макіяжі на весняно-літній сезон 2018 року. І вирішила, що брови можуть бути не тільки різної форми, але і фактури.

На даний момент Тейлор проживає в Гонконзі. Китайців складно здивувати навіть самими екстравагантними, яскравими і незвичайними образами. Ось і популярна блогерша Тейлор перейнялася цією свободою думки і вирішила ввести новий тренд на весняно-літній макіяж.

Дівчина зробила з власних брів справжню квітучу клумбу. Звичайно, не живу, але в це важко повірити, адже зелень і маленькі квіточки на фото виглядають дуже реалістично.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Завдяки зеленій рідкої помаді, косметичного воску і сухим квітам Тейлор вдалося створити на своїх бровах справжній витвір мистецтва. Частина її обличчя виглядає як справжній квітучий сад. Своєю ідеєю і фотографіями дівчина поділилася в Инстаграме.

Смілива блогерша впевнена, що подібний макіяж відмінно підійде для багатьох заходів. Його можна зробити частиною образу для літнього музичного фестивалю або вечірки в компанії друзів.

Зверніть увагу на ще один тренд брови-коси:

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа", тренди з бровами набувають у світі все більшу популярність. В Інтернеті з'являються фото, як виглядали б знаменитості з тонкими бровами і зовсім без них. Крім того, експерименти стають все більш сміливими. Кольорові брови, брови-коси, хвилясті брови, брови зі стразами, блискітками і навіть проділом. Все це сучасна мода, яка диктує бути сміливим і не бояться виглядати смішно і незграбно.