Пропонуємо дізнатися, що говорять зірки в понеділок, 9 квітня. Отже, читайте еротичний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на сьогодні в нашій статті.

ОВЕН

Овни здатні сьогодні перевернути гори і повернути ріки назад, якщо тільки їм правильно вкажуть напрямок, де потрібно копати. Не соромтеся запитувати, чого чекає від вас партнер і слухайте в обидва вуха, що він відповість. Часом за інтонаціями і недомовками можна зрозуміти набагато більше, ніж вам здається.

ТЕЛЕЦЬ

У цей день зірки рекомендують вам буквально заразитися еротичними ідеями вашого партнера, спалахнути тим, що йому цікаво, увібрати в себе і щиро вважати їх своїми. Це допоможе вам ще більше зблизитися і стати по-справжньому єдиним цілим з єдиними цілями в любовних іграх.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Частіше телефонуйте сьогодні вашому коханцеві і говорите різні витівки пошепки або низьким хрипким голосом. До речі, якщо коханця на горизонті поки не передбачається, то можете його пошукати. Набираєте незнайомий номер, і якщо абонент вам подобається, сміливо заявляйте прямо в трубку: «Я тебе хочу...» Адже це вас ще ні до чого не зобов'язує!

РАК

В цей день вам захочеться поводитися з вашим партнером не так, як зазвичай. А він, навпаки, буде мріяти про сексуальну стабільність. Доведеться шукати якусь золоту середину, щоб уникнути сварок і взаємонерозуміння. Зірки впевнені в тому, що вона в підсумку знайдеться.

ЛЕВ

Можливо, сьогодні ви дозрієте для групового сексу. Якщо ви впевнені в своєму бажанні і своїх здібностях, то справа за малим, знайти однодумців. Ось цим і займіться. Для найскромніших і найсором'язливіших, а також для страждаючих патологічною цнотливістю пропонується замінити секс роботою в команді.

ДІВА

Спокійно зайнятися сексом вночі (як, втім, і вдень) сьогодні явно не судилося. Дуже може бути, що ваша друга половина, буде нині просто фізично до цього не здатна. Втім, піддаватися паніці явно не варто. Якщо дуже хочеться - завжди є спосіб зняти сексуальну напругу самостійно. Тільки дочекайтеся поки все заснуть.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні особлива сексуальна аура буде складатися у вас на роботі. Можливо, на вас всерйоз розраховує один із колег, в той час як ви явно проникнетеся симпатією, можливо, до начальства, а, можливо, до іншого колеги. Загалом, клубок бурхливих пристрастей. Вам залишається лише одне: брати те, що хочеться, і відкидати непотрібне.

СКОРПІОН

Скорпіони проявляють сьогодні підвищений інтерес до задньої частини тіла своїх коханців. Мало того, що вони раз у раз норовлять помацати це опукле місце, так ще й шалено його куснути. Загалом, нудьгувати вашому кавалеру не доведеться...

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки рекомендують задіяти в ваших любовних іграх якомога більше технічних засобів. Це зовсім не означає, що потрібно терміново бігти в спеціалізовані магазини і запасатися механічними еротичними іграшками. Однак, що може між вами статися на задньому сидінні автомобіля або верхи на пральній машині, страшно навіть уявити.

КОЗЕРІГ

Козерогів чекають сьогодні широкоплечі чоловіки з випираючими ширинками, що стануть про них ніжно піклуватися, смачно годувати, пестити і доглядати. Але, правда, в половині випадків все це щастя трапиться з вами уві сні, а в другій половині - в ваших мріях після робочого дня. Хоча ні - у третій половині випадків ви побачите свій ідеал практично наяву, тобто по телевізору...

ВОДОЛІЙ

Сьогодні зірки рекомендують вам віддати перевагу мереживній білизні, спокусливим коротким спідницями і сукням або штаням в обтяжку. Нехай ваш одяг підкреслить вашу сексуальність, неповторність і чарівність: тоді і її відсутність не зможе вас позбавити цих достоїнств.

РИБИ

Риби сьогодні не можуть втриматися від проявів агресії на адресу свого коханого, причому роблять це не зі зла, і зовсім не навмисно. Можливо, вам варто перенести агресію в ліжко і там в ігровій формі її виплеснути - не виключено, що після цього море заспокоїться і вас перестане штормити.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", астролог назвав три фатальних дня в 2018 році.