У Харківській області річка Сіверський Донець вийшла з берегів.

Про це у групі "Подслушано Зміїв" повідомив користувач Денис Фомін.

Він також опублікував вражаючі знімки, зроблених з квадрокоптера. На них видно, як вода підступила безпосередньо до житлових будинків.

Впадение реки Мжа в Северский Донец #fly_kharkov

Posted by Дмитрий Мельник on Monday, 9 April 2018

Самая большая река Харьковской области, Северский Донец, вышла из берегов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Posted by Харьков LIVE on Saturday, 7 April 2018
Раніше грунтові води позбавили продуктових запасів жителів приватного сектора в Харкові. Там затопило підвали та льохи.

Нагадаємо, раніше харківські рятувальники допомагали жителям приватних секторів і сіл боротися з талою водою. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Харківській області.

Житловим будинкам загрожувало потоплення. У будинках, які перебували в зоні ризику, проживли 116 осіб.

Раніше повідомлялося, що Дунай може вийти з берегів: у зоні ризику перебувало понад 100 тисяч осіб.

Крім того, на двох центральних трасах в Україні тимчасово обмежують рух. На дорогах Київ – Одеса та Київ – Харків – Довжанський починається капітальний ремонт, повідомили у службі автомобільних доріг Київської області.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", через повінь вздовж траси Суми - Київ утворилася справжня прірва. Глибина провалу близько півтора метра і тягнеться він більше кілометра. Відео, на якому показано, як розмило дорогу, зняли користувачі соцмереж і опублікували в Facebook.