Відому голлівудську акторку, зірку трилогії "Голодні ігри" Дженніфер Лоуренс папараці спіймали на романтичному побаченні з режисером родом з української столиці.

Стало відомо, що з Джином Ступницьким, який є сценаристом, телепродюсером та режисером, акторка прогулялася по одній з вулиць Нью-Йорка. Про це пишуть американські ЗМІ.

Про те, що Дженніфер та Джин ходили на побачення, журналісти можуть лише припускати. На романтичний характер зустрічі вказували пізній вечірній час та вечеря в ресторані.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

При цьому ніяких обіймів, поцілунків, прогулянок за руки папараці застати не вдалося.

Джин Ступницький переїхав в Америку в 2000 році, вступивши до Айовського університету. З тих пір він встиг зробити собі ім'я в Голлівуді. Найвідомішим проектом Джина є серіал "Офіс", для якого він написав сценарій. На його рахунку також п'ять номінацій на премію "Еммі", а в його власності - пентхаус в Брукліні за 3,45 мільйона доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дженніфер Лоуренс подобається багатьом людям за свою безмежну щирість та відкритість. Зовсім нещодавно голлівудська акторка розповіла журналістам про таємниці інтимного життя. Про це повідомляють ЗМІ.

"Я тільки гавкаю, але не кусають", - почала Дженніфер здалеку. – "Я завжди кажу, як мені хочеться сексу, але, якщо поглянути в моє минуле, я завжди спала тільки зі своїми бойфрендами. Я весь час кажу, як сильно мені це подобається, але на ділі не роблю цього".

Ось вже цілий рік з тих пір, як акторка розлучилася з Дарреном Аронофскі, Дженніфер не щастить у відносинах.

"Я зараз ні з ким не зустрічаюся. Я просто даю вам зрозуміти, як давно у мене не було сексу. Я дуже хочу відносин. Це непросто", - зізналася дівчина в інтерв'ю.

Але що справді сильно турбує Дженнфер — це можливість підчепити венеричне захворювання. "Я — гермофоб (боязнь мікробів). Поки що мені вдалося уникнути ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом), але член дуже небезпечний", — розповіла вона.

Тому Дженніфер завжди просить у своїх партнерів медичну довідку та регулярно перевіряється сама.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Емма Уотсон - талановита акторка та улюблениця мільйонів, збентежила своїх фанів новим романом, який ретельно приховує від погляду камер папараці.