Вчені зі Сполучених Штатів Америки (Університет Флориди) заявляють, що люди з високим інтелектом віддають перевагу малоактивному способу життя.

Так, вчені вивчили групу з 60 чоловік та дізналися, чим ті займаються у вільний час. А також провели тести на визначення рівня інтелекту.

Результати експерименту показали, що люди з високим рівнем фізичної активності, як правило, не відрізняються високим інтелектом.

Люди вдаються до фізичних навантажень, оскільки не знають, що робити зі своєю свідомістю. Інтелектуали віддають перевагу малорухливому способу життя, оскільки він дає можливість зануритися в свої думки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дієтологи рекомендують випивати одну склянку води натщесерце та 2 л води в день. Вода допомагає позбавитися від проблем зі здоров'ям, а ще сприяє схудненню. Так що варто взяти стакан води в руку і дізнатися про його цінність. Вода з ранку покращує метаболізм.

Головне правило схуднення – збалансований обмін речовин, а вода цьому сприяє. Невелика склянка води може з легкістю стати першим кроком до фігури мрії. Вода допомагає організму виводити токсини. Жодне чищення або дієта не зможе повністю очистити організм, якщо не підтримувати їх прийомом води. А склянка води натщесерце неймовірно швидко виводить шкідливі речовини з організму. Вода стримує апетит.

Як повідомляв портал "Знай.uа" австралійка Джоан Пітерс змінила не тільки своє тіло, але і все свою життя завдяки Інстаграму. І звичайно ж неймовірною волею, сильним характером та тренуванням. Але жінка почала свій шлях перевтілення лише у 38 років, чим викликала захоплення не тільки рідних, але і користувачів соціальних мереж.

Австралійка з двома дітьми змогла схуднути, накачатися і стати популярним фітнес-блогером в сорок років. Джоан Пітерс зізнається, що до 38 років не особливо турбувалася про свою вагу. Однак після народження дітей вона впала в депресію і справа була не тільки в зайвій вазі, за визнанням дівчини.