Помер американський актор Верн Тройер, відомий за фільмами про Остіна Пауерса. Тільки що повідомлення про його смерть підтвердила сім'я актора.

Про цю прискорбну подію повідомляють закордонні ЗМІ. Тройеру було всього 49 років. Смерть актора підтверджена членами сім'ї на його персональній сторінці в Facebook. Повідомлення говорить: "З великою скорботою і неймовірною важкістю на душі повідомляю, що Верн покинув нас сьогодні".

"Верн був дуже турботливим чоловіком. Він хотів, щоб усі сміялися, посміхалися і були щасливі. Він допомагав всім нужденним, наскільки це було в його силах", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що актора Верна Тройера госпіталізували 4 квітня в лос-анджелеську лікарню. Він страждав від деперессии на тлі зловживання спиртними напоями.

Youtube-канал Верна Тройера: відео

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" 19 квітня помер льотчик-космонавт Володимир Ляхов. Він був родом з України. Двічі Герой Радянського Союзу помер у віці 76 років.

Ляхов народився в місті Антрацит Луганської області. За свою кар'єру він здійснив три польоти в космос.