Довести до стану, коли від злості сіпається око і хочеться ламати все підряд, можна практично кожну людину. Аби не перегнути палицю із сарказмом та жартами, слід скористатися порадами астрологів, які нещодавно пояснили поведінку кожного знаку зодіаку в "ображеному стані".

Овни (21 березня - 20 квітня)

Спочатку вони вдають, що все в порядку, але коли емоції розривають, то лишається два варіанти. Перший – вас викреслять зі свого життя, другий – перестануть спілкуватися, але перед цим викинуть на вас потік свого обурення. А Овни в гніві – страшні, тому краще просто думати над кожним вчинком.

Тільці (21 квітня - 20 травня)

Терпіння – їхнє друге ім'я, можуть поблажливо ставитися до своїх кривдників, вважаючи, що ті не гідні бурхливої ​​реакції. Але якщо ви відчули себе безсмертним і почали ставати дибки, вам це пригадають. Ймовірно у виховних цілях навіть вигадають якусь витончену помсту, відкладену на потім.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Взагалі непередбачувані особистості. Їх легко образить навіть дитячий жарт, при чому вони дуже злопам'ятні, тому будуть кричати на вас або робити вам гидоти поки не заспокояться. Буває й піднімають руку на ворога, проте рідко замислюються про наслідки.

Раки (22 червня - 22 липня)

Карають, як правило, не кривдника, а себе – тобто просто стають відлюдниками на довгий час, хоча і дуже страждають від самотності. Коли приходять до висновку, що просто "світ такий жорстокий", починають дивитися на всіх із докором.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Правда, якщо образа занадто сильна, то Рак може і помститися. Буде діяти таємно, тому ви навіть не будете знати, коли чекати "атаки".

Льви (23 липня - 22 серпня)

Ще ті самолюби і готови ображатися без приводу, не приховуючи емоцій і часто влаштовуючи гучні скандали. Вам пригадають все, що встигли накоїти за час знайомства. Нестриманість швидко проходить, адже таїти злість довго не вміють. Потім не дивуйтеся, коли Льви стануть великодушними і занадто добрими – у них лишається почуття провини за свою поведінку.

Діви (23 серпня - 22 вересня)

Діви досить дріб'язкові, тому із задоволенням "колекціонують" образи і кривдників. Ці сірі кардинали мстяться не одразу, а завжди чекають слушного моменту – найкраще, коли ви вже забули про свої слова. Завдають удару по найболючішому, переважно можуть розпускати плітки, або зробити щось погане чужими руками.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Їх настрій постійно коливається від захопленого до пригнобленого, все сприймають занадто близько до серця. Але вони не вміють і не люблять мститися. Лють, скандали, сльози – все це минає, і Терези шукають дружнє плече, аби поскаржитися на життя. Саме такої душевної рівноваги їм постійно бракує.

Скорпіони (23 жовтня - 21 листопада)

Чемпіони помсти. Іноді приводом для образи стають вчинки і висловлювання, на які представники інших знаків Зодіаку навіть уваги не звертають. Способи поквитатися із кривдником ніколи не бувають типовими. Будьте обережні: в цей момент Скорпіон може вам мило посміхатися, а потім обдати холодним душем. Слабкі місця – родина і робота, два табу для будь-якого любителя жартувати.

Стрільці (22 листопада - 21 грудня)

Великодушний знак, особливо справедливий до слабших за себе, тобто довести його до сказу практично нереально. Але якщо випадково вийшло – начувайтеся, ядерний вибух емоцій не за горами. Стрільці, на щастя, вміють швидко заспокоїтися. Поки цього не сталося, краще не потрапляти їм на очі.

Козероги (22 грудня - 19 січня)

Вважають себе "вищими" за інших, тому образити їх практично нереально – "собаки гавкають, караван іде", приблизно так себе позиціонують. Люди для представників цього знака Зодіаку - всього лише зовнішні чинники. Ними можна грати, їх потрібно використовувати, а образа - доля слабких.

Водолії (20 січня - 18 лютого)

Максималісти за своєю природою, тому бувають надмірно категоричні, але мститися навряд чи будуть - просто втечуть з вашого життя і поставлять хрест на відносинах. Якщо ви близький родич, або друг - все може обмежитися бурхливим скандалом, місяцем відчуження, або невеличким "покаранням".

Риби (19 лютого - 20 березня)

Зазвичай чутливі, емоційні і дуже образливі. Довго обдумують сказане і намагаються зробити для себе висновки – іноді не зовсім правильні. В спогадах повертаються до неприємної для них ситуації, заново переживаючи негативні емоції. Коли заспокояться, викличуть вас на відверту розмову. Готуйтеся заздалегідь, Риби нічого не забувають.

Дивіться: твій танок за знаком зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи назвали знаки зодіаку, які зустрінуть пару вже влітку.