Сергій Шнуров повідомив про розлучення зі своєю дружиною Матільдою.

Фронтмена групи "Ленінград" написав про це в Instagram.

"З великим жалем, але любов'ю і вдячністю один до одного, запобігаючи всілякі домисли і чутки, ми з Матільдою повідомляємо про те, що прийняли рішення розлучитися", - пояснив музикант.



При цьому він звернувся до фанатів з проханням не порушувати його особистий простір.

Зазначимо, що одного разу пара вже була на межі розлучення. Про це Матильда розповіла на сторінках книги "Ленінград. Неймовірна і правдива історія групи".

"Він пив і був в роздраї повному. В якийсь момент наші відносини скаталися в абсолютну лайку. Після гастролей він міг прийти з якимось черговим корешем, з бухлом, я била пляшки, він міг грюкнути дверима і піти кудись. У підсумку він зустрів дівчину, яка робила йому концерти в Німеччині, у них зав'язалися якісь відносини, я про роман не знала як ідіотка ", - згадувала Матильда.

Тоді, за словами Матільди, Шнуров напився і дзвонив коханці майже при ній, після чого дружина його вигнала.

"Ми не спілкувалися тиждень. Потім подзвонив, сказав, що треба поговорити ... Ми були в ресторані, я стала бити посуд, він сидів мовчки, я сказала, що йду ... я розірвала йому ланцюжок на шиї в під'їзді, він кудись тікав, потім прийшов, ліг в ліжко ... у підсумку він залишився жити вдома ", - писала Матильда.



Можливо, пара знову помириться. Шанувальники групи на це дуже сподіваються, їм подобається Матильда і то, як вона впливає на Шнурова.

Нагадаємо, що відомий ресторатор Олена Мозгова, вона ж Матильда, була третьою дружиною Шнурова. Вони познайомилися в 2006 році. Їх познайомила знайома Матильди. Весілля зіграли тільки через чотири роки: в кінці липня 2010-го.

Проживши у шлюбі 8 років, пара так і не народила дітей. В одному з інтерв'ю Матильда заявила, що в них зі Шнуровим на це немає ні часу, ні "квадратних метрів".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Примітно, що тоді Серій Шнуров і Матильда розповідали про свої чудові стосунки. Щоправда, вони обоє визнавали, що подружнє життя не завжди райдужне і іноді нагадує справжнє пекло.

Сергій зізнався, що не додає дружині у стосунках:

"Я як чоловік і партнер - не дуже м'який тип. Напевно Матильді не вистачає так званої романтики, але я не можу дати того, чого у мене немає", - розповів Шнуров в інтерв'ю Ксенії Собчак.

Як повідомляв портал "Знай.ua", подружжя Шнурових розповіло один про одного пікантні подробиці