В деяких світових релігіях існує поняття про переродження – не фізичне, а духовне, коли ви отримуєте шанс стати тим, ким не змогли до цього. Але насправді така теорія існує і у науковому світі. Фахівці виділяють 7 основних етапів життя, кожен з яких можна сміливо вважати повноцінною ерою будь-якої людини.

1 етап: Новонароджений

Ваша душа бачить світ вперше, зараз постає вибір – яку стежку обрати, все здається дуже складним. Таке відчуття, що світ стає з ніг на голову, і це, як не дивно, добре: вам кидають виклик, відповівши на який можете в майбутньому впоратися з усіма труднощами.

Якщо цей період пропустити, то можна решту часу просто відчувати себе невдахою: це ніби принцип доміно.

2 етап: Учень

Душа вже не новачок, ви орієнтуєтеся у соціумі і шукаєте людей, здатних зрозуміти величезну кількість емоцій. Сприятливий час для відкриттів та засвоєння нової інформації.

Якщо ви помітили, що більшу частину свого життя проводите навчаючись чомусь, намагаючись зрозуміти думки людей, їх поведінку, і чому вони роблять саме так, а не інакше, то швидше за все ви перебуваєте на другому життєвому етапі. Однак, ви не тільки про інших дізнаєтеся, то і краще починаєте розуміти себе.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

3 етап: Дослідник

Друге переродження або третя життя ставить вас на шлях дослідження. В цьому житті, коли ваша душа за попередні переродження вже зрозуміла, чого чекати від життя, і які речі вам необхідно вивчити, вона відправляє вас досліджувати. У цьому втіленні вас приваблюють нові думки, нові місця, нові ідеї і багато іншого.

Якщо ви весь час щось досліджуєте, якщо ви постійно придивляєтеся до нових місць, мріючи про те, як ви туди поїдете, і наскільки це важливо для вас, якщо ви думаєте, що в світі стільки всього цікавого, а у вас так мало часу , щоб все встигнути, то, швидше за все, ви проживаєте свою третю життя.

4 етап: Людина-кохання

Ви вже зрозуміли, хто ви, тому наступний крок - це розуміння того, кого ви можете полюбити. Четверта життя дана нам саме для цього.

Найкраща частина цього життя полягає в тому, що в ній ви будете багато працювати і докладати велику кількість зусиль, але після того, як ви зумієте знайти свою справжню любов, вона залишиться з вами до кінця. Ви швидше за все зустрінете людину, яка також проживає свою четверту життя.

5 етап: Людина-досягнення

Ваша душа в цьому житті прийшла в світ для того, щоб добиватися чогось. Все, чого життя навчило вас, буде застосовано за призначенням, речі підуть своєю чергою, а саме все буде відбуватися тоді, коли ви того очікуєте. Ваша душа в цьому житті буде відчувати себе наповненою, підкоряючи нові вершини.

Якщо вам здається, ніби ви за крок від успіху, якщо ви одночасно і хвилюєтеся, і радієте, думаючи про те, що зовсім скоро ви будете визнані, якщо ви впевнені, що успіх - це лише справа часу.

6 етап: Самовіддача

Якщо ви відчуваєте бажання постійно допомагати іншим, якщо ви більше думаєте про цілі інших людей, тоді ви напевне живете шостий життя.

Альтруїзм - це перше, чому вас навчить ця життя перед тим, як ви перейдете на наступний етап. Ваша душа готова віддавати за те, що вона отримала в достатку в минулих життях.

7 етап: Заземлення

У своєму останньому втіленні людини не турбують побутові та повсякденні труднощі.

Якщо ви відчуваєте глибоко всередині, що ви не від світу цього, а вами керує жага знань, якщо ви розумієте, що вам потрібен мир і спокій, значить ви повністю готові, ваша душа завершила свій земний шлях і готова відправитися в вищий світ, мудра, навчена і улюблена.

Дивіться: що відбувається із душею людини після смерті?

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені знайшли найкращий продукт для посилення роботи пам'яті.