Під час перельоту в Ростов-на-Дону на матч проти Уругваю, у літака збірної Саудівської Аравії загорівся двигун.

Ця інформація стала відома з Twitter команди.

Відомо, що двигун літака загорівся під час польоту. Футболісти стали мимовільними свідками спалаху і бачили все через ілюмінатори.

На щастя, ніхто не постраждав - гравцям Саудівської Аравії вдалося приземлитися в штатному режимі.

За попередніми даними, порушення штатної роботи одного з двигунів на борту сталося через потрапляння птаха. Літак зміг приземлитися на двох працюючих двигунах, посадка лайнера сталася в штатному режимі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зараз всі обставини НП з'ясовуються.

Прес-служба Федерації футболу Саудівської Аравії інформацію про те, що трапилося під час польоту пожежі не підтверджує. Вони лише вказали, що стався "невеликий інцидент".

Як відомо, Саудівська Аравія зіграє з Уругваєм у середу, 20 червня, у другому турі чемпіонату світу з футболу-2018.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", український спортивний журналіст Вадим Скічко висловився про трансляцію чемпіонату світу-2018, який 14 червня стартував в Росії.

"Їхати в Росію, якщо у тебе паспорт з тризубом, - не бажано. А дивитися трансляції - це вже кожен вибирає сам собі. Я особисто не буду дивитися. Тут питання більше громадянської позиції", - розповів Вадим Скічко.

Коментатор зазначив, що футбол не може бути поза політикою, адже гравці виступають під прапорами своїх країн.

Також портал повідомляв про те, що телеканал "Інтер", який транслюватиме матчі ЧС-2018 в Росії, заклеїли листівками проти футбольного турніру країни-агресора.

"Акція виявилася короткою, але вдалою. Нагадали всім, що "Інтер" — це проросійський канал, який систематично займається російською пропагандою. Трансляція Чемпіонату світу з футболу в РФ — ще одна спроба поширити ідеї "російського світу" серед українців. Тому #boycottworldcup2018!" - написали "Національні дружини" в Facebook.

Активісти прийшли до телеканалу і заклеїли всю агітацію, яка була на вікнах і лайтбоксах "Інтера".