Чутки про те, що 31-річна Кеті Топурія зустрічається з 38-річним Гуфом ходили ще коли вона була одружена з Левом Гейхманом. Самі зірки не збиралися їх розвінчувати.

У травні репер виклав знімок у своєму профілі в Instagram, на якому обіймає Кеті. Фани вважають це свідченням бурхливого роману зірок.

Сьогодні вже сама Кеті вирішила поділитися з фанатами фото щасливої пари. Судячи з зачіски, разом вони ще з травня.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Пара, звичайно, просто вогонь", "Такі красиві! Щастя вам","Красені",— прокоментували фото фанати зірок.

Кеті Топурія, справжнє ім'я якої Катеван, родом з Грузії. Вона вокалістка групи "А’Студіо".

Познайомилися Кеті Топурія і Олексій Долматов два роки тому під час запису спільної пісні "Далеко". Тоді Топурія якраз розлучилася зі своїм чоловіком Левом Гейхманом, від якого у неї залишилася трирічна донька Олівія.

Гуф родом з Москви, його справжнє ім'я – Олексій Долматов.

Гуф з 2008 по 2013 роки був одружений на Айзе Долматовой, від якої у нього є восьмирічний син Самі. Як нещодавно репер зізнався, що у нього ще є і позашлюбна дитина. А ось від кого і скільки їй років, Гуф не уточнив.



Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", відомий у всьому світі репер Flo Rida відмовився від сина з рідкісним захворюванням, назвавши його диявольським породдям. За словами матері дитини, музикант хотів, щоб вона зробила аборт, а потім і зовсім припинив спілкування.

Репер Flo Rida відмовляється від зустрічей зі своїм півторарічним сином, який страждає рідкісним розладом головного мозку, і називає його "диявольським породдям". Мама малюка, 34-річна Алексіс Адамс, розповіла, що музикант спочатку заперечував, що Зоар — його син, і навіть повернувся до нього спиною, коли його привели в медичний центр для тесту на батьківство, повідомляє Daily Mail

Тест ДНК показав, що репер Трамар Лакель Діллард на 99,9% є батьком дитини. Тому він взяв на себе всі медичні витрати, необхідні хлопчикові, а також кожен місяць надає йому фінансову підтримку. Однак суму виплат набагато менша тої, що була призначена судом, і не завжди виплачується вчасно. До того ж Алексіс вважає, що музикант лише хоче забути про сина, не підтримуючи його морально.