Овен

Запрошення на тусовку Овни приймають з величезним ентузіазмом - запалюються ідеєю, пропонують допомогу в організації, продумують образ. Правда, цей ентузіазм помітно згасає, якщо мова йде про вечірку, яка тільки намічається - скажімо, через місяць.
Але якщо Овни все-таки приходять, то стають душею компанії. Вони завжди беруть участь навіть в найбільш безглуздих конкурсах, допомагають по господарству і в принципі готові на будь-яку движуху. Правда, Овни не завжди вміють контролювати свій вогненний темперамент і легко вплутуються в сварки і бійки.

Телець

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Телець буде думати над запрошенням на вечірку, напевно, вічність. Тому його краще запрошувати в останній момент - щоб той не встиг знайти причину для відмови.

На самому святі Телець шукає не яскравих вражень, а комфорту - це та людина, яка зручно розташовується в кріслі і готова вислухати всіх, кому це необхідно.

Незважаючи на те, що на стадії організації тусовки від Тельців не так вже й багато толку, на самій вечірці вони на вагу золота - ці хлопці з легкістю допоможуть впоратися і з горою немитого посуду, і з забіяками, які того й гляди розгромлять всю квартиру.

Близнюки

Близнюки - "королі тусовок". Запрошення на вечірку вони приймають, не роздумуючи - їх не турбує ні час, ні місце, ні засоби. Єдине, що хвилює товариських Близнюків - це хороша компанія. Вони не тільки самі відчувають натхнення майбутньою вечіркою, а й активно агітують інших, щоб гостей зібралося якомога більше. Правда, сталість - не їхній коник, і сам захід вони можуть в результаті пропустити. Але якщо вони все ж будуть на вечірці, то розважати їх не доводиться.

Рак

Рака досить складно вмовити залишити затишне ліжечко з ноутбуком під рукою заради божевільної вечірки. Так що якщо у тебе в планах грандіозний захід, то підготуй грунт заздалегідь. Рак любить знати все, починаючи від кількості гостей і запланованих конкурсів, закінчуючи місцем, де він буде ночувати. Будь готова навіть до найнесподіваніших запитань - Ракам настільки складно відірватися від звичної обстановки, що вони будуть чіплятися за будь-яку дрібницю, щоб тільки цього не робити. На вечірці вони знаходять покірного слухача (швидше за все, ним виявиться Телець) і не відпускають його до тих пір, поки не розкажуть історію всього свого життя.

Лев

Без Левів не обходиться жодна епічна тусовка. Ці люди завжди дбають про інших - он Телець в кріслі засумував, он Рак втомив бідолаху своїм монологом, а он Овен готовий накинутися на надмірно товариських Близнюків. Лев прийде на допомогу всім - і ось уже в компанії відновився мир, і всі готові веселитися до ранку. Єдине, що Лев вимагає натомість - це визнання його значущості, тому будь-який, навіть самий незначний, комплімент може надихнути його на подвиги. І завдяки Льву про цю вечірці будуть ще довго ходити легенди.

Діва

Діва жадає подробиць майбутньої вечірки не менше, ніж Рак. Але якщо Раку вони потрібні, щоб відмазатися від тусовки, то Діві - тому, що вона у всьому любить порядок. На пропозицію потусуватися Діва відповість багатозначне "Я подумаю". В кінцевому рахунку Діва, швидше за все, все-таки прийде на вечірку, оскільки за своєю природою миролюбна і не хоче образити господарів. З гостями Діва обходительна і мила, але все ж намагається дотримуватися дистанції. Незважаючи на дружелюбність, Діва не полізе за словом в кишеню, щоб відповісти кривдникові.

Ваги

Ваги за своєю природою - дипломати, тому вони ввічливо приймають всі запрошення на вечірки. З особливою радістю вони погоджуються на ті, де багато потенційних "жертв", адже Терези до того ж - справжні пікап-майстри. Тому якщо ти боїшся, що дівчаток на твоїй вечірці значно більше і вони можуть засумувати, сміливо запрошуй Терезів чоловічої статі. Ваги обдаровують всіх дівчат компліментами, багато посміхаються, жартують і взагалі налаштовують всіх на позитивну хвилю!

Скорпіон

На відміну від Терезів, які бояться засмутити господарів своєю відмовою від вечірки, Скорпіони відразу чесно заявляють, що це їм це не цікаво. Або, навпаки, що вони заінтриговані і обов'язково прийдуть. Скорпіони - чудові психологи, тому якщо ти налаштований позитивно і впевнений, що все пройде добре, то Скорпіони не тільки з радістю приєднаються, але і допоможуть. Правда, про цю допомогу їх все ж доведеться попросити. На вечірці Скорпіони не сидітимуть в кутку - у них відмінне почуття гумору, тому влитися в незнайому компанію їм нічого не варто.

Стрілець

Стрілець - один з найбільш товариських знаків зодіаку. Запрошення на вечірку він прийме з ентузіазмом, але поцікавиться, хто буде. Стрільців залучають особистості, які можуть здивувати їх або навчити чомусь новому. Тому, якщо їм вдається зустріти на тусовці таку людину, вони по-справжньому запалюються і перетворюють в свято все навколо. Стрільцям не складає труднощів розговорити кого завгодно, а якщо спілкування раптом не здасться, вони миролюбно відійдуть в сторону, не доводячи справу до відкритого конфлікту. Стрільці підтримають будь-яку ініціативу, будь то запальна ламбада або конкурс читців, так що вони - бажані гості на всіх тусовках.

Козеріг

Що стосується вечірок, то Козерогам немає рівних - правда, це стосується тільки питання організації свята. Що ж до того випадку, коли Козеріг виявляється на тусовці як гість, то тут зовсім інша історія. Козерогів складно назвати душею компанії, але і вони і не соціопати. Зазвичай на вечірці вони знаходять двох-трьох чоловік зі схожими інтересами та проводять з ними весь вечір. Єдина слабкість Козерогів - танці. Зазвичай намагаються тримати себе під контролем, почувши класну музику, Козероги не можуть себе контролювати і буквально пускаються в танок.

Водолій

Дізнавшись, що планується вечірка, Водолій задасть всього одне питання: "Де і коли" . Причому питання місця їм потрібне тільки для того, щоб знати, куди приходити. В іншому локація не має значення - це може бути і модний клуб, і гуртожиток, і ліс. Позитивні і товариські, ці хлопці дійсно люблять вечірки, а вечірки - їх. Правда, в розпал вечора на Водолія може щось знайти і він раптово засумує в кутку, але, будьте впевнені, це не триватиме довго.

Риби

Риби - один з найбільш недовірливих знаків зодіаку, тому над запрошенням він буде довго думати. Скоротити час очікування можна, якщо сказати, що вечірка проходить на відкритому повітрі - в цьому випадку Риби просто не зможуть встояти! Передбачити, як Риби будуть вести себе серед інших гостей, неможливо. Залежно від настрою вони можуть бути і в центрі уваги компанії, і скромно релаксувати в гордій самоті - і в обох випадках вони будуть відчувати себе однаково комфортно.

Раніше портал "Знай.ua" публікував еротичний гороскоп на 11 липня.