Модель Кендіс Свейнпол вперше показала фігуру після пологів. Зірка була на пляжі Бразилії, коли потрапила на очі папараці.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що супервідома модель вийшла на пляж скупатись та позасмагати в одному купальнику, що дозволило папараці сфотографувати Кендіс з різних ракурсів.

Варто відзначити, що раніше ЗМІ називали саме Кендіс Свейпол однією з найвпливовіших у світі моди модлюю. Так, один пост на її сторінці у соцмережі коштуватиме потенційному рекламодавцеві близько £50 тис

Разом з тим супермодель розповіла, що їй дуже подобаються материнство, адже постійно відчувала своєрідну самотність, а зараз є людина, якій вона може передати все свої тепло.

"Мені подобається бути мамою і це нова сходинка мого життя. Я завжди відчувала цінність лише у собі та своїй кар'єрі, а тепер я можу дати любов та енергію чомусь іншому", - додала модель Victoria Secret British Vogue.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того вона розповіла, що поки не намітила планів на майбутнє, адже вірить у власну долю. Більше того Кендіс заявила, що хоче мати дуже багато дітей.

"Я не планую майбутнє. Я вірю у долю і те, що станеться, ти можеш керувати деякими речами. Але я дійсно хочу продовжувати будувати свою справу і будувати родину, тому що я дійсно люблю це. Я точно хочу мати велику кількість дітей", - говорить модель.

Варто відзначити, що раніше BlueBella - відомий британський бренд спідньої білизни і купальників, оприлюднив рейтинг найбільш гарячих і високооплачуваних моделей бікіні.

Список очолила Кендіс Свейнпол, яка є ангелом Victoria's Secret. За словами компанії, один пост на її сторінці в мережі Instagram коштує £50 тис.

1-е місце:

29-річна південноафриканська модель Кендіс Свейнпол

11,8 млн підписників

2-е місце:

21-річна модель з Каліфорнії Алексіс Рен

11,7 млн підписників

3-е місце:

31-річна американська модель Ана Шері

11 млн підписників

4-е місце:

25-річна модель Абігейл Ратчфорд з Пенсільванії

8,2 млн підписників

5-е місце:

30-річна британська модель Розі Хантінгтон-Уайтлі

7,6 млн підписників

Разом з тим варто зазначити, що молодша донька знаменитих голлівудських акторів Брюса Вілліса та Демі Мур Таллула взяла участь у провокаційній фотосесії. Донька світових зірок позувала абсолютно оголеною, що для 24-річної дівчини не є типовим, адже раніше Таллула дуже комплексувала з приводу своєї зовнішності.

Таллула похвалилась результати зйомки нас своїй сторінці в Instagram. Дівчина сидить в одній лише бейсболці біля басейну, на руках тримає свого улюбленця.

Раніше дочка Демі Мур і Брюса Вілліса заявляла, що в підлітковому віці комплексувала з приводу своєї фігури. Відтоді, як моделі вдалося впоратися з проблемою зайвої ваги, тепер вона не втрачає можливості зайвий раз продемонструвати свої форми.

Топ модель Кендіс Свейнпол впала на показі Givenchy

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що абсолютно гола Кендіс Свейнпол подражнила мільйони фанатів.