У Миколаївській області на станції Березнегувате товарний поїзд на смерть збив жінку.

Відомо, що машиністи забрали тіло загиблої і позбулися від нього на шляху прямування поїзда, про що повідомила спікерка поліції в Миколаївській області Олена Бережна.

"13 липня на станції Березнегувате скоїв наїзд товарний поїзд. Попередньо вже встановлено, що 44-річна жінка перебувала на шляхах, коли машиніст побачив її і взяв заходи екстреного гальмування. Однак потяг не встиг зупинитись і збив її. Як тепер встановило слідство, машиніст разом з помічником не повідомили про подію, а забрали тіло в поїзд і позбулися від нього по дорозі до станції призначення", – наголосила Бережна.

На кінцевій станції поліцейські зупинили машиніста і помічника, встановили місце події, на якому були виявлені сліди скоєння злочину.

За фактом події порушено кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 276 КК україни (порушення правил безпеки залізничного, водного або повітряного транспорту), а також за ч. 1 ст. 297 КК (наруга над трупом).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Наголошується, що зараз проводяться експертизи, в тому числі щодо того, чи можна було уникнути цієї події. На експертизу направлено тіло жінки. Встановлюються всі обставини події.

Знай.uа нагадує, що 15 липня, на вулиці Машинобудівної в Солом'янському районі Києва сталося ДТП за участю двох автомобілів: Audi А8 врізався в мирно припаркований "Таврію".

Інцидент стався близько 22:30 біля супермаркету "АТБ". Про це повідомляє Інформатор.

Також нагадуємо, що в понеділок, 16 липня, в Одесі відбулося "веселе" дорожньо-транспортна пригода: 14-річний місцевий житель, чомусь опинився за кермом BMW з європейськими номерами, врізався в Tesla Model S.

Як повідомляє Odessa.порівняйте, в кращих традиціях американського кінематографа підліток взяв автомобіль свого батька, поки той спав і не підозрював ні про що. На Люстдорфській дорозі був припаркований Tesla, куди хлопець і влетів.