У середу, 18 липня футбольний клуб "Динамо Київ" представив нову ігрову форму на НСК "Олімпійський", а згодом опублікував ролик, присвячений старту футбольного сезону. В ньому переплітається велике минуле, сьогодення і світле майбутнє. Фанатам клубу сподобався ролик, вони назвали його "бомбою".

"Ролик аж до мурашок на тілі!", "Красиво!", "Відмінний ролик", "Ролик МЕГА! Якісно інший рівень. Радий за Київ. Вперед Динамо!", "Це настільки добре, що навіть не віриться!", "Ролик бомба, а от форма, якщо чесно, не сподобалася. Кидайте камінням, але таке відчуття, що вирішили заощадити грошей", - пишуть користувачі в коментарях під відео.

Зазначимо, що футбольний клуб "Динамо Київ" відкриє новий сезон 21 липня матчем з "Шахтарем" за Суперкубок. А 25-го проведе першу гру в рамках Прем'єр-ліги-2018/19 – вдома проти "Ворскли".

New Balance та «Динамо» Київ: початок спільного шляху

Ми знаємо нашу історію, але зараз ми створюємо наше майбутнє! New Balance ⚪🔵 #FCDK

Posted by FC Dynamo Kyiv on Thursday, 19 July 2018

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що золотий трансфер Динамо летить в Київ. Перспективний захисник бразильського футбольного клубу "Корінтіанс" Сідклей вже на шляху в Україну. Про це стало відомо завдяки яскравій фотографії та підпису до неї в Instagram футболіста. Так, 25-річний бразилець розмістив пост, де він написав, що вже сумує за своєю сім'єю і вказав напрямок своєї подорожі – Україна. За попередньою інформацією, "Динамо" заплатить "Корінтіансу" 5 мільйонів євро за захисника.

Ми також писали, що головний стадіон Росії заспівав "Слава Україні!". Вболівальники збірної Хорватії на початку півфінального матчу проти збірної Англії прокричали на російському стадіоні Лужники "Слава Україні!". Варто відзначити, що скандування української патріотичної речівки на російському стадіоні було дуже добре чути. Більш того, в мережі відзначають, що скандування хорватів було чути під час телетрансляції матчу.