64-річна мешканка іспанського містечка Паласіос-де-ла-Сьєрра, розташованого в провінції Бургос, народила здорових близнюків - хлопчика і дівчинку.

Немовлята з'явилися на світ шляхом кесаревого розтину, пише BBC News. Операція пройшла без ускладнень, життя матері і малюків ніщо не загрожує.

Читайте також: Молода мати втекла з пологового будинку через вікно

Жінка, ім'я якої автори статті скривають під ініціалами M.I.A, лікувалася від безпліддя в США. У 2012 році вона народила дочку, яку через 2 роки забрали співробітники соціальної служби через фінансову скруту матері: дитина росла в антисанітарних умовах і не ходила до дитсадка.

Чи зможе іспанка взяти на себе виховання близнюків, поки що невідомо.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, 65-річна мешканка Берліна народила четверо немовлят. У жінки вже є 13 дітей. Востаннє жінка завагітніла за допомогою штучного запліднення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ