В оточенні президента США Дональда Трампа розгорається новий скандал через зустріч американського Генерального прокурора Джеффа Сешнса з російським послом Сергієм Кисляком. У Посольстві РФ утримуються від коментарів щодо переговорів.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на відповідь прес-секретаря російської дипломатичної місії Миколи Лахоніна. У посольстві відмовляються говорити, чи була така зустріч.

"Посольство не коментує численні контакти з місцевими партнерами, які здійснюються на щоденній основі відповідно до дипломатичної практики", - наголосив прес-секретар.

Раніше джерело з Міністерства юстиції розповіло, що Джефф Сешнс, ще на посаді сенатора, в 2016 році двічі вів переговори з послом Росії в США. Але про ці зустрічі він не розповідав.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, члени Демократичної партії США порадили оточенню Дональда Трампа зберігати свідоцтва втручання Росії в американські вибори президента.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще