В Гонконзі сотні місцевих жителів разом із своїми домашніми улюбленцями прийняли участь у спільному занятті йогою. Акція отримала назву "Дога" − від перших букв англійського "dog" (собака) і "yoga" (йога).

Читать также: Пес більше місяця чекав господарів в трамваї Донецька (фото)

Понад 400 осіб зібрались на площі в Гонконзі та разом зі своїми собаками протягом години зайнялись догою. На переконання інструктора доги Сюзет Акерман спільні заняття з тваринами приносять величезну користь. Мешканці Гонконга працюють майже цілодобово, тому єдине заняття, де вони спільно із тваринами проводять час це, в кращому разі, прогулянка парком.

Відтак, заняття догою пропонують зробити постійними. Цього разу китайцям навіть вдалося встановити черговий рекорд, адже кількість бажаючих зайнятись догою збільшилась. Це досягнення найближчим часом зафіксують в Книзі рекордів Гіннеса.

Нагадаємо, в Сан-Дієго відбулась акція з доги, участь в якій взяли одночасно 265 громадян, а в Сіднеї всі бажаючі мали змогу зайнятись догою разом з котами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще