Недалеко від Москви легкомоторний літак посеред білого дня зробив екстрене приземлення на шосе. Користувачі соціальних мереж, які в цей момент проїжджали по Ярославському шосе в російському Підмосков'ї, опублікували фото аварії на своїх сторінках в соцмережах.

Пілот вирішив зробити екстрену посадку через те, що відмовив один з двигунів. Літак Wilga 35 приземлився на відбійник траси. За даними місцевих надзвичайників, в результаті інциденту ніхто не постраждав, передає "Інтерфакс".

Інцидент стався на 63-му кілометрі Ярославського шосе. Повідомляється, що приземлився літак руху транспорту не заважає. Найближчим часом він буде евакуйований. На місці НП чергують співробітники ГІБДД.

Читайте також: Загорівся літак Львів-Київ

Нагадаємо, що це не єдиний інцидент з літаком, який трапився сьогодні, 23 січня, в Росії. Там вантажний Іл-76 екстрено приземлився в московському аеропорту Внуково. За останніми даними, у авіатранспорту відмовили два двигуни з чотирьох. Екіпаж прийняв рішення про вироблення палива, щоб посадка була безпечною. Літак зі зламаними двигунами був змушений півтори години кружляти над Московською областю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще